How to install indicator to MT4 platform

Custom MT4 expert advisors published here.

Moderator: admin


Re: How to install indicator to MT4 platform

Postby Erebus » Sun Apr 09, 2017 6:07 am

Right Click on the Indicator folder in Navigator window and select Refresh

No need to restart MT4 every time

;)
Erebus
 
Posts: 3
Joined: Fri Apr 07, 2017 10:22 am

Re: How to install indicator to MT4 platform

Postby gilda22 » Mon Oct 15, 2018 9:01 am

Hello it's still me Gilles DARCEL

I allow myself to send you a message to know if you have an idea on how to save special criteria on an indicator recognized by MP4

I explain

On MT4 I install the parabolic I want give it a different color and also the size of the points A5 Jje do the necessary everything normally happens to the display of the graph but when I close my platform and the next day I open it again I am still obliged to pass by the steps properties of the indicator then change colors

I would like to know if you know how to modify some indicators and give them my personal touch and especially to reuse them in all models and especially profiles thank you

Unlike the Maketscope TS2 FXCM CAN NOT RECORD THE CHANGES

Greetings
gilda22
 
Posts: 7
Joined: Mon Oct 05, 2015 3:57 pm


Return to MT4 Expert Advisors

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 7 guests