Alphabetic Instrument sequencing?

All posts which do not fit into any other sections of the forum.

Moderator: admin

Alphabetic Instrument sequencing?

Postby Bebbspoke » Thu Oct 06, 2016 4:43 am

Hi Peoples...

Please - what has happened with the lastest TS2 version? - I can no longer get Instruments to be presented in alphabetic order... suggestions, please.

Thanks, Bebbspoke
User avatar
Bebbspoke
FXCodeBase: Confirmed User
 
Posts: 170
Joined: Tue Aug 16, 2011 4:04 am
Location: Walton on the Naze UK

Re: Alphabetic Instrument sequencing?

Postby Georgiy » Tue Oct 11, 2016 7:36 am

Hi Bebbspoke,

Could you please describe what happens when you click on Symbol in Simple Dealing Rates tab?
Any screenshot would be useful.
Georgiy
FXCodeBase: Initiate
 
Posts: 150
Joined: Tue Jul 29, 2014 4:49 am

Re: Alphabetic Instrument sequencing?

Postby Bebbspoke » Fri Oct 14, 2016 10:44 am

Thank you Georgiy,

I realise that Trading platforms are complex systems - but it can get frustrating when the basic needs get hidden or lost in the system.. like identifying which "Symbol tab" actually achieves the required function...

... and it is also irksome when the "Notify me when repliy is posted" checkbox frequently unchecks itself!

Cheers, Bebbspoke
User avatar
Bebbspoke
FXCodeBase: Confirmed User
 
Posts: 170
Joined: Tue Aug 16, 2011 4:04 am
Location: Walton on the Naze UK


Return to General Discussions

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest