OsMA strategy

All posts which do not fit into any other sections of the forum.

Moderator: admin

OsMA strategy

Postby nigelstroude » Wed Oct 05, 2016 11:01 am

i was trying to use OsMA strategy in trading station and I got the message in the attached screenshot...please, how do I fix it to work
Attachments
Screen Shot 2016-10-05 at 11.09.23 AM.png
nigelstroude
 
Posts: 6
Joined: Thu Sep 01, 2016 12:13 pm

Re: OsMA strategy

Postby Georgiy » Thu Oct 13, 2016 3:55 am

Hi nigelstroude,

It is hard to say what is wrong. May be the strategy works with some indicator and it requires to install it.
For example, this one:
http://fxcodebase.com/code/viewtopic.php?f=17&t=1856&hilit=OsMA
It would be better to contact the author of the strategy, I guess.
Georgiy
FXCodeBase: Initiate
 
Posts: 150
Joined: Tue Jul 29, 2014 4:49 am


Return to General Discussions

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests