a indicator use multi time frame data

All posts which do not fit into any other sections of the forum.

Moderator: admin

a indicator use multi time frame data

Postby sunnyboy1 » Sat Jun 18, 2016 6:57 am

Hello everyone.
On MT4 ,it is possible run indicator on m15 chart but the indicator collect data from H1 chart ?
i am new user on mt4 before i use TS2. ts2 is easy to setup this indicator .
Thank you for your help.
Sunny
Attachments
Want MTF.zip
(13.38 KiB) Downloaded 531 times
XF.png
sunnyboy1
 
Posts: 1
Joined: Sat Jun 18, 2016 6:41 am

Re: a indicator use multi time frame data

Postby Apprentice » Sun Jun 19, 2016 4:27 am

I believe, on MT4 indicator should be written to support this functionality.
User avatar
Apprentice
FXCodeBase: Confirmed User
 
Posts: 26655
Joined: Thu Dec 31, 2009 11:59 am
Location: Zagreb, Croatia


Return to General Discussions

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 5 guests