Tab Open Order Profit showing as (Loss)

All posts which do not fit into any other sections of the forum.

Moderator: admin

Tab Open Order Profit showing as (Loss)

Postby LarryExum » Mon Oct 18, 2010 5:30 pm

I am today using the MicroLot version, and find that while my open order is in profit the tab at the top is showing the balance in Parenthesis (which means Negative or Loss).

Secondly, I logged in to the account earlier thru my IPhone app, and saw that I had a Sell Order on EUR USD for 10k position, and a 50 pip profit, and a $500 dollar profit. This means that the IPhone app is not computing Microlot accounts properly, because once I logged in through my Microlot desktop program, the Profit was actually only $50.
LarryExum
 
Posts: 8
Joined: Sun Aug 29, 2010 10:34 am

Re: Tab Open Order Profit showing as (Loss)

Postby Nikolay.Gekht » Mon Oct 18, 2010 8:38 pm

Which application do you mean? If you mean FXCM's Iphone application, please contact FXCM support service. This application is not developed by our company and we just cannot provide any support or recommendations about this application. To tell truth I don't have even imagine who and how has developed this application.
Nikolay.Gekht
FXCodeBase: Site Admin
 
Posts: 1228
Joined: Wed Dec 16, 2009 6:39 pm
Location: Cary, NC


Return to General Discussions

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 5 guests