SAR Price Targets

Here you can post and download custom indicators. PLEASE: Do not start topics unless you are posting your own indicator, they will be moved to appropriate section even if you do.

Moderator: admin

Re: SAR Price Targets

Postby Apprentice » Sun Feb 04, 2018 6:29 am

The Indicator was revised and updated.
User avatar
Apprentice
FXCodeBase: Confirmed User
 
Posts: 19574
Joined: Thu Dec 31, 2009 11:59 am
Location: Zagreb, Croatia


Re: SAR Price Targets

Postby jrichardson83 » Wed Feb 14, 2018 9:57 pm

I wanted to request a slight addition to this indicator and the MQ4 version. I've been hand measuring a certain pip distance from the Entry line, but can an addition line be coded for the "Trigger." Basically, this is just a user defined pip value from the entry point. I want to place either buy or sell stop orders a certain distance from the entry. The parameter could look something like this:

Trigger (N) Pips.

For example 50 Pips.

Trigger.JPG
jrichardson83
FXCodeBase: Initiate
 
Posts: 160
Joined: Thu Jan 01, 2015 1:03 pm


Re: SAR Price Targets

Postby jrichardson83 » Thu Feb 15, 2018 9:32 am

Apprentice wrote:Try it now.


Good stuff, Apprentice. Thanks. Slight issue with the trigger text replacing the 3rd take profit line. Might need to tweak that a bit.

Trigger.png
jrichardson83
FXCodeBase: Initiate
 
Posts: 160
Joined: Thu Jan 01, 2015 1:03 pm


Re: SAR Price Targets

Postby jrichardson83 » Sun Mar 04, 2018 9:54 am

Apprentice, I wanted to revisit an earlier request re: this indie because I would still like the option to print text on either the left or right side of the line. The addition of the label to this indicator didn't solve the issue because as the text overlaps still, the label only obscures the text.

One other thing, can we add a parameter to either show or not show historical signals or "show only current" signals? I want to clean up the chart a bit.

SAR Request.JPG
jrichardson83
FXCodeBase: Initiate
 
Posts: 160
Joined: Thu Jan 01, 2015 1:03 pm

Re: SAR Price Targets

Postby Apprentice » Mon Mar 05, 2018 8:38 am

Historical option added.
User avatar
Apprentice
FXCodeBase: Confirmed User
 
Posts: 19574
Joined: Thu Dec 31, 2009 11:59 am
Location: Zagreb, Croatia

Re: SAR Price Targets

Postby jrichardson83 » Thu Mar 15, 2018 7:36 am

Apprentice wrote:Historical option added.

To
Apprentice, can you adjust the "historical options" to not show historical arrows (Circled in the image)? To show only the most recent or active signals?

And also, while you adjusted the label to the left, I was wanting the option to put the label on either the left OR the right. This is so when I have multiple instances of the indicator on the screen the labels aren't on top of each other.

SARII.png
jrichardson83
FXCodeBase: Initiate
 
Posts: 160
Joined: Thu Jan 01, 2015 1:03 pm

Re: SAR Price Targets

Postby Apprentice » Thu Mar 15, 2018 5:50 pm

Your request is added to the development list under Id Number 4080
User avatar
Apprentice
FXCodeBase: Confirmed User
 
Posts: 19574
Joined: Thu Dec 31, 2009 11:59 am
Location: Zagreb, Croatia

PreviousNext

Return to Custom Indicators

Who is online

Users browsing this forum: Exabot [Bot], Majestic-12 [Bot] and 23 guests