Range bars (RB)

Here you can post and download custom indicators. PLEASE: Do not start topics unless you are posting your own indicator, they will be moved to appropriate section even if you do.

Moderator: admin

Re: Range bars (RB)

Postby Apprentice » Thu Dec 21, 2017 11:22 am

Your request is added to the development list under Id Number 3984
User avatar
Apprentice
FXCodeBase: Confirmed User
 
Posts: 18981
Joined: Thu Dec 31, 2009 11:59 am
Location: Zagreb, Croatia

Re: Range bars (RB)

Postby Apprentice » Sat Dec 23, 2017 8:26 am

RB_View.lua
(11.18 KiB) Downloaded 331 times

Something like this?
User avatar
Apprentice
FXCodeBase: Confirmed User
 
Posts: 18981
Joined: Thu Dec 31, 2009 11:59 am
Location: Zagreb, Croatia

Re: Range bars (RB)

Postby easytrading » Wed Dec 27, 2017 4:56 am

Yes , Apprentice but it still time dependent while what i request to get rid off time effect and keep only price effect to control plotting the candles on chart while meeting the 3 condition mentioned please .
easytrading
FXCodeBase: Initiate
 
Posts: 119
Joined: Thu Sep 11, 2014 5:23 pm

Re: Range bars (RB)

Postby Apprentice » Wed Apr 04, 2018 6:35 am

The Indicator was revised and updated.
User avatar
Apprentice
FXCodeBase: Confirmed User
 
Posts: 18981
Joined: Thu Dec 31, 2009 11:59 am
Location: Zagreb, Croatia

Re: Range bars (RB)

Postby easytrading » Thu May 10, 2018 6:31 pm

Is it possible Apprentice, to develop another version of RB_View .lua that is compatible with sub-minute partitions like 10 seconds ,5 or even 1 second .with my appreciation in advance.
easytrading
FXCodeBase: Initiate
 
Posts: 119
Joined: Thu Sep 11, 2014 5:23 pm

Re: Range bars (RB)

Postby Apprentice » Mon May 14, 2018 6:26 am

Something like this?
viewtopic.php?f=17&t=64929
User avatar
Apprentice
FXCodeBase: Confirmed User
 
Posts: 18981
Joined: Thu Dec 31, 2009 11:59 am
Location: Zagreb, Croatia

Re: Range bars (RB)

Postby easytrading » Tue May 15, 2018 5:28 pm

Yes, Apprentice but i want to use this custom time in seconds with Range bar candles View that i am plotting it on my chart through out your View indicator RB_View.lua which is the last one in this post please, your help is highly appreciated .
easytrading
FXCodeBase: Initiate
 
Posts: 119
Joined: Thu Sep 11, 2014 5:23 pm

Re: Range bars (RB)

Postby Apprentice » Wed May 16, 2018 4:19 am

If we define the Range bars in seconds,
it will not have a constant range,
so we will not be able to call it the range bar.
User avatar
Apprentice
FXCodeBase: Confirmed User
 
Posts: 18981
Joined: Thu Dec 31, 2009 11:59 am
Location: Zagreb, Croatia

Previous

Return to Custom Indicators

Who is online

Users browsing this forum: Bing [Bot] and 12 guests